elektroinstalace, revize
internet, výpočetní technika
el. požární a zabezpečovací signalizace
telekomunikační technika a kamerové systémy
 

Připojení k internetu

IPTV - Televize

Výpočetní technika

Elektroinstalace

EPS, EZS, CCTV, SK

Kontaktujte nás

Přihlásit do zóný

Časté otázky

 

EZS

 

Elektronické zabezpečovací systémy (EZS) 

EZS je základní systém na ochranu majetku. Jedná se o jednoduchý elektronický zabezpečovací systém, který je vhodný jak pro domácnosti tak i pro rodinné domy. Dále montujeme složité a rozsáhlé elektronické zabezpečovací systémy s možností kombinovaní s jinými el. systémy (např. kontrola přístupu osob apod.). Zabezpečovací systém dále napojujeme na pulty centrální ochrany (PCO), který mi jsou Policie, nebo bezpečnostní agentury, které navíc zajišťují fyzickou ochranu.
Řešení EZS dodáváme od výrobců PARADOX, ADEMCO MICROTECH, DSC, INNER RANGE, SPEZA, JABLOTRON aj.
 

Nejrozšířenější zabezpečovací systémy Paradox Digiplex

Zabezpečovací systémy Paradox Digiplex patří mezi nejpoužívanější alarmy pro střední a velké firmy a objekty v ČR. Tento zabezpečovací alarm byl nainstalován již na několika stovkách bank, vojenských a vládních objektech a dalších budovách, vyžadujících vysokou úroveň zabezpečení. 
 

Nejmodernější technologie zabezpečení a integrovaný přístupový systém

Nejmodernější technologie, zajišťuje maximální přizpůsobení konkrétním požadavkům aplikace a zároveň umožňuje inovaci systému.
Plná integrace zabezpečovacího a přístupového systému, má k dispozici mnoho funkcí, jako je např. ovládání zabezpečení přístupovými kartami, monitorování dveří zabezpečovacím systémem, řízení výstupů na základě libovolné události nebo událostí (např. pro řízení osvětlení, klimatizace, topení atd.)
Zároveň veškeré událostí ukládá do historie systému pro pozdější vyhledávání.
 

Bezdrátová nádstavba pro EZS

 
Bezdrátová nástavba umožňuje připojení bezdrátových detektorů nebo bezdrátové ovládání systému. Systém lze také dálkově ovládat pomocí telefonu s tónovou volbou, kterým můžete nastavovat a odstavovat jednotlivé skupiny nebo ovládat výstupy, např. garážová vrata.
Pro komfortní obsluhu lze systém také ovládat a monitorovat pomocí speciálních programů z PC.
 
 

© 2002-2024 TechCom s.r.o. Všechna práva vyhrazena.